Mainstreet Productions | Die koninkryk van ons bure
16627
post-template-default,single,single-post,postid-16627,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Die koninkryk van ons bure

Die koninkryk van ons bure

Aan die oewer van Lake Longmere staan ʼn spierwit tent. As ʼn mens verwag om in ʼn safaritent te bly, kan jy seker ʼn vorm van luuks verwag, maar hierdie tent is nie luuks nie – dit lyk meer soos iets wat mens sal kry in die woestyn wanneer die sjeik op ʼn uitstappie gaan. Dit is ten volle toegerus met ʼn moderne Smeg-kombuis, lugverkoelers, elektriese komberse en twee swaarhout-hemelbeddens. Wit gordyne is gedrapeer voor die tent se gaasvenstertjies en die stoep neem jou na die stilte wat hier volop is.

Net buite Witrivier in Mpumalanga, op ʼn swierige plaas, verwelkom Jenna Clifford, die bekroonde juwelier jou met haar twee hansdonkies, ʼn trop wolfhonde en ʼn kleuterskool poedels.

Read more…

 

 

No Comments

Post A Comment