Mainstreet Productions | Bali: Eiland van hekse en heuning
16633
post-template-default,single,single-post,postid-16633,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Bali: Eiland van hekse en heuning

Bali: Eiland van hekse en heuning

Dit is ʼn feesviering wat heeldag aanhou met toeriste wat koersloos loop en dwaal na die volgende plek waar hulle skoene kan uitskop op die strand en hulle voete kan laat vryf vir R15. Vryf, want dis nie masseer nie.

Dit is hope ongeskoolde mense wat soekend smeek na iemand om te sit vir ʼn “real Balinese massage”, sodat hulle vanaand geld het om huis toe te vat. Soms kry jy klein skatkiste vol silwer op die strand – dan moet jy koop, want die meeste van die silwer is eg. As jy verby die armoede kan kyk, sal jy agterkom Bali se mense is van die gelukkigste op aarde. Hulle is bedagsaam, mededeelsaam en vriendelik. As jy in ’n perdekar of tuk-tuk spring in die hoofstraat van enige klein stranddorpie – soos Kuta in die Suide – word jy geneem na ongekende plesier en ry verby mense wat langs die straat staan en waai en jou laggend nader nooi.

Read more…

 

 

 

No Comments

Post A Comment